avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, daca are sotia dreptul sa scoata sotia copiii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, daca are sotia dreptul sa scoata sotia copiii din tara fara semnatura mea

buna ziua .am o intrebare:sant casotori din 2001 si din 2008 avem doua fete gemene.si acum sotia a plecat in spania si vrea sa vina acasa sa divorteze dar vrea sa ea si fetele cu ea. le poate duce fara semnatura mea. si daca pleaca si le lasa acasa le pot lua eu? sau ea le poate lasa in grija la alti?
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 11:40, 21 Mai 2015
Buna ziua! Sotia nu poate scoate minorele din tara fara acordul dvs.
In cazul unui divort, se va stabili exercitarea autoritatii parintesti, cat si domiciliul minorelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi vreau fetele langa mine diana tompos diana tompos m am despartit de sotul meu de 5 ani avem 2 fetite care acum au 8si 10 ani am fost chinuita si batuta si practic am fugit de la el. am cunoscut pe altcineva ... (vezi toată discuția)
Familia - parasirea domiciliului impreuna cu minorul aovidiu75 aovidiu75 Buna seara Sunt casatorit de 5 ani si avem o fetita sotia a plecat de acasa eu zic premeditat cu tot cu copil acum ea fiind la socrii si nu pot sa mi mai vad ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie minor provenit din concubinaj codreamaria codreamaria buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati.fratele meu este intro relatie care din pacate a ajuns la despartire dar din aceasta relatie a rezultat un copil la ... (vezi toată discuția)