avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbarea declaratiei-consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbarea declaratiei-consecinte

pot sa schimb declaratia data ca suspect atunci cand vor da la cunostinta ca s-a pus in miscare actiunea penala?
mai detaliat: cand am fost audiat am recunoscut toate acuzatiile (inselaciune si fals) DAR intr-adevar am fost doi faptuitori (eu si inca un prieten) pe care nu am "turnat-o'.....si eu ca prostul am recunoscut si falsul...ce se intampla daca la urmatoarea audiere declar ca am avut un complice (sau defapt eu am fost complicele)...si declar ca nu eu am stampilat si semnat chitanta (falsa) ci prietenul meu si chiar el a inmanat-o pt persoanele vatamate...eu numai am intocmit (dar nu sunt sigur) fiindca el are un scris urat....nu stiam ca e falsificare deoarece el este administratorul uneei firme si chiar ca are stampila.
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 00:35, 22 Mai 2015
Va puteti apara cum considerati de cuvinta, este posibil ca organul judiciar in urma coroborarii materialului probator sa nu impartaseasca punctul dvs de vedere si sa considere ca nesincera atitudinea dvs.
e mai bine daca schimb declaratia acum in faza de urmarire penala decat sa schimb in fata de judecata?
Nu pot eu sa va raspund la astfel de intrebari, vorbiti cu un avocat care sa consulte dosarul si pregatiti impreuna apararea.
Cum pot sa dovedeasca ca eu am stiut ca falsific o chitanta,ca defapt nu am stiut? daca fac verificari vor afla ca prietenul meu chiar este administratorul si patronul firmei............. sunt doua inscrisuri (pe ambele am scris eu)..la o hartie A4 am scris salariul,numele localitatii,numele persoanelor etc.,iar pe celalat (chitanta) am scris numele si datele firmei.....au facut expertiza din care iese ca la A4 am scris eu iar pe celalalt nu se stie sigur daca am fost eu sau nu...deci sunt lucruri nesigure care cred ca poate fi in avantajul meu
De ce nu ii spuneti ca daca adauga alt acolit la declaratii ... domnilor avocati , deja se aduce in fata cazul celebru : banda organizata ( de la 2 persoane in sus ) , cu premeditare fapta si etc ... nu ii invatati de bine ... tot timpul vreti \" valuta si leii \" ... apoi intri la mai multe chestii , sincer solutia mea este sa stai potolit in banca ta indiferent daca esti condamnat la inchisoare si nu te viziteaza sa tii pentru tine ... unu singur are mai multe sanse in faza actuala sa poti primi in cel mai fericit caz \" suspendare \" si`n cel mai rau caz minimul de pedeapsa sau speciala \" sub minimul de pedeapsa \" ... daca vrei la grup infractional iti urez success ...

[Editat: cititi Regulamentul de postare. Nu aveti voie sa treceti date de contact in mesaje.]

[ link extern ]

ACum depinde de tine , in rest eu nu mai pot spune nimic , avocatii pot ... eu mai mult de o idee buna nu mai am ce sa iti dau ...
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2015
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare declaratie oltul oltul la judecatorie am dat o declaratie si anume...am instigat pe cineva sa falsifice un act (fals in inscrisuri sub semnatura privata)...pot sa schimb declaratia ... (vezi toată discuția)
Declaratie data la notar - proba in dosar oltul oltul intr un dosar suntem doi inculpati..eu si prietenul meu....procesul va fi in decembrie,iar prietenul meu va fi in strainatate...este vorba despre un fals,in ... (vezi toată discuția)
Declaratia la dicot fara avocat este valabila? se poate schimba declaratia ulterior? burgcrist burgcrist Buna ziua, Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea speta. Un prieten (21de ani) a facut un transfer bancar in calitate de angajat al bancii ... (vezi toată discuția)