avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Schimbare declaratie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Schimbare declaratie

la judecatorie am dat o declaratie si anume...am instigat pe cineva sa falsifice un act (fals in inscrisuri sub semnatura privata)...pot sa schimb declaratia in urmatorul termen sio sa zic ca eu nu am nici o legatura in legatura cu falsul?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 17:59, 28 Octombrie 2013
Puteti sa faceti ce doriti, dar tineti cont ca declaratia dvs trebuie coroborata si cu alte probe pentru a avea valoare probanta iar daca din probatoriu administrat reiese o atitudine nesincera va poate dauna la individualizarea pedepsei.
nu este nici o proba ca eu am fost instigatorul......numai declaratia in care am recunoscut......schimb declaratia in care neg si gata.....declaratia data anterior nu este o proba?
De putut puteti dar e posibil sa nu se ia in seama.
Ar fi bine sa vorbiti cu avocatul ca sa vada exact ce probe sunt.
Ati fost trimis in judecata si pentru instigare sau ati declarat dvs. asa aiurea?
am fost trimis pt complicitate la inselaciune si fals .....am recunoscut faptele,dar falsul nu eu am facut....ci am rugat pe cineva de la un birou de copiat si intocmiri acte....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare pe baza recunoasterii pentru inselaciune si fals-fara alte probe mezgageza mezgageza intr un dosar penal pe rolul judecatoriei sunt acuzat cu complicitate de inselaciune si fals.....am recunoscut totul....stiu ca nu pot sa fiu condamnat pe baza ... (vezi toată discuția)
Instigare???complicitate?? dia2120 dia2120 ce este mai grav :instigarea sau complicitatea ???? cum se poate dovedi instigarea??? e de ajuns declaratia (mincinoasa) a faptuitorului???:sorry: (vezi toată discuția)
Cauza delicata-nu mai stim cine a comis fapta oltul oltul intr un dosar de inselaciune sunt complice dar sunt acuzat si cu fals in inscrisuri sub semnatura privat......eu am recunoscut totul,dar nu stiu nici eu nici ... (vezi toată discuția)