avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament primarie

In anul 2010 s-a construit un bloc de locuinte de catre o firma privata. Pentru ca primaria a pus la dispozitie terenul, a obtinut in schimb un numar de apartamente. Unul din apartamente s-a dat in chirie, iar acum chiriasul doreste sa-l cumpere. Care este temeiul legal de vanzare si daca acesta se poate plati in rate?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:51, 21 Mai 2015
Intrebati la Primarie daca apartamentul poate fi vandut.
Poate da, poate nu.
Depinde de tipul de proprietate si de scopul in care a fost edificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinte anl - legislatie pentru cumparare noiklosa noiklosa Buna ziua, Dupa cum probabl ca s-a mai auzit pe la televizor, blonda de la Cotroceni doreste ca locuintele ANL sa fie vandute catre chiriasi, daca au trecut ... (vezi toată discuția)
Cumpărare apartament primarie Ionutu32 Ionutu32 Buna ziua, Am deținut o garsonieră in chirie de la primărie,aceasta era încadrată ca locuință socială,după care am făcut schimb cu un apartament cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare constructie fara terenul de sub ea mihaela1972 mihaela1972 in 2002 am cumparat un spatiu comercial la parterul unui bloc)- am facut carte funciara pt el in 2004 am cumparat si terenul de sub spatiu - cota de teren ( ... (vezi toată discuția)