avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Ghicitoare consilier juridic!
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Ghicitoare consilier juridic!

Verificati cine detine domeniul internet unde este prezentata asociatia profesionala unde sunteti obligati sa va inscrieti pentru a profesa legal. Pe urma vedeti unde are sediul proprietarul domeniului. Cine mai are sediul in acelasi loc cu sediul proprietarului domeniului? Verificati tabloul.
Cum este posibil ca pe tabloul societatilor profesionale din Bucuresti sa figureze societati de consultanta juridica din Galati, Resita si Pitesti?
Ce cauta la sediul ccj Bucuresti sediul unor societati de consultanta?
Nici macar statutul nu-l mai respectam??
Posibil în orasele respective nu se admite constituirea societătilor comerciale cu cod CAEN 7411, astfel s - au constituit la Bucuresti, cu punct de lucru în orasele respective.......
Se practică, vezi WWW.CCJ.RO

Nu stiu in judetele celelalte cum e, dar in Arges, de ex., nu exista un Colegiu al Consilierilor Juridici. Prin urmare toti consilierii juridici au fost nevoiti sa se inscrie in alte colegii, cum ar fi de ex. in CCJ Bucuresti. Si cu societatile este aceeasi poveste.
Aveti dvs vreo solutie mai buna?
Unde sa ne inscriem cei din Arges?
Sau poate sa renuntam de tot la a mai profesa ca sa facem loc la avocati, nu?
Daca nu exista CCJ in Judet, de ce Uniunea nu infiinteaza aceasta structura? Doar este obligatiorie inscrierea. Sau nu?
Nu este un argument suficient. NU au ce cauta societati profesionale din alte judete pe tabloul Bucuresti. O alta anormalitate este faptul ca sediul altor firme functioneaza la sediul CCj Bucuresti. Cred ca au asociati comuni, asta conform Legii 31. Si asociatii nu sunt straini de conducerea colegiului.
Daca nici Colegiul Bucuresti nu respecta statutul ce sa mai asteptam de la altii.
In judetul Arges nu s-a putut infiinta un Colegiu (in termen legal, cel de 60 de zile) datorita "colegilor" avocati care au pus "bete in roate". Asta e tot ceea ce stim.

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru ccj platita de angajator As dori ajutorul vostru. Sunt consilier juridic la o societate comerciala. Ma inscriu in ColegiulConsilierilor Juridici(jud.Covasna) si doresc ca taxa de ... (vezi toată discuția)
In cazul societatilor profesionala consilierul va fi salariatul persoanelor fizice/juridiuce beneficiare de servicii juridice ? olden olden citez : \\\\"Situatii speciale cumulative. Societatea profesionala Art. 21. - Persoana juridica infiintata in baza Legii nr. 31/1990 privind societatile ... (vezi toată discuția)