avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Ghicitoare consilier juridic!
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Ghicitoare consilier juridic!

Verificati cine detine domeniul internet unde este prezentata asociatia profesionala unde sunteti obligati sa va inscrieti pentru a profesa legal. Pe urma vedeti unde are sediul proprietarul domeniului. Cine mai are sediul in acelasi loc cu sediul proprietarului domeniului? Verificati tabloul.
Nu s-a putut constitui... dar barourile cum s-au constituit in fiecare judet???
Vedeti fratilor ca nu exista obligativitatea aderarii la aceste colegii. Chiar nu putem face nimic.
La sediul acestei asociatii din Bucuresti functioneaza sediul mai multor firme dintre care:consultanta pentru afaceri si management, consultanta juridica, comert si birotica. Oficial reprezinta cj din Bucuresti iar neoficial sponsorizeaza excursii in munti si ruleaza peronalul de pe o firma pe asociatie si viceversa in functie de necesitati. Inainte la taxe si cotizatii!Ura!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru ccj platita de angajator As dori ajutorul vostru. Sunt consilier juridic la o societate comerciala. Ma inscriu in ColegiulConsilierilor Juridici(jud.Covasna) si doresc ca taxa de ... (vezi toată discuția)
In cazul societatilor profesionala consilierul va fi salariatul persoanelor fizice/juridiuce beneficiare de servicii juridice ? olden olden citez : \\\\"Situatii speciale cumulative. Societatea profesionala Art. 21. - Persoana juridica infiintata in baza Legii nr. 31/1990 privind societatile ... (vezi toată discuția)