avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA societate fara activitate
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

societate fara activitate

cazul unei SC care nu a mai avut activitate timp de 1 an si care si-a reluat activitatea de curand : contabila ne-a instiintat ca suntem scosi automat de la plata TVA-ului din cauza ca nu am functionat mai mult de 6 luni.Noi deja am facturat o data acum .Mentionez ca nu am primit instiintarea ca suntem neplatitori de TVA.
Ce trebuie sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: bestb , utilizator 16:53, 21 Mai 2015
Mergeti si verificati la ANAF vectorul fiscal al societatii. Cea mai sigura solutie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi fara tva de la platitor de tva madellaine madellaine Buna ziua, Societatea are un contract cu un srl ce a avut activitatea suspendata pana in aprilie 2011, luna in care a fost incheiat acest contract. am ... (vezi toată discuția)
Platitor sau neplatitor de tva ContSters370491 ContSters370491 Buna ziua, sunt administratorul unei societati comerciale, iar de curand am primit o instiintare de la ANAF, cu care am fost la ei si mi-au spus ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
O societate comerciala cu raspundere limitata (srl) a fost autorizata ca gradinita IONELA POPA IONELA POPA O societate comerciala cu raspundere limitata (SRL) a fost autorizata de catre Ministerul Invatamantului pentru activitatea de Gradinita cu program prelungit. ... (vezi toată discuția)