avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Contract de inchiriere cetatean roman cu domiciliul in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Contract de inchiriere cetatean roman cu domiciliul in strainatate

buna ziua, sunt un cetatean roman cu domiciliul in strainatate si as vrea sa inchiriez apartamentul pe care il am in romania. as dori sa stiu ce contract trebuie sa fac, unde sa-l inregistrez, unde declar veniturile obtinute. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 21:38, 21 Mai 2015
Contract de inchiriere
Il depuneti si inregistrati la AFP teritorial
Declarati veniturile tot la AFP (impozit pe venit si CAS)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de identitate - contract de inchiriere Arianrod Arianrod Buna ziua, Sunt cetatean roman, insa locuiesc in strainatate, unde am domiciliul, resedinta. As dori sa ma mut in Romania in viitorul apropiat si sa ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia de venit 212 Daniela Miha Daniela Miha Buna ziua, sunt un cetatean roman( si italian,dubla cetatenie) cu rezidenta in Italia, locuiesc si lucrez in Italia,sunt salariata intr-o fabrica, deci ... (vezi toată discuția)
Resedinta in strainatate si inchirierea in romania SebastianIv SebastianIv Salut! Recent m-am mutat intr-o alta tara din UE, unde am contract de munca pe un an cu posibilitate de prelungire. In acelasi timp, m-am inregistrat la ... (vezi toată discuția)