avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Despre declaratia de venit 212
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Despre declaratia de venit 212

Buna ziua, sunt un cetatean roman( si italian,dubla cetatenie) cu rezidenta in Italia, locuiesc si lucrez in Italia,sunt salariata intr-o fabrica, deci contributiile mi se retin automat din salariu. In Romania detin o garsoniera data in chirie cu contract de inchiriere pt care platesc impozit. As dorii sa imi spuneti daca pe declaratia de venit trebuie sa trec si venitul obtinut din salariu. Multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

In opinia mea trebuie declarat doar venitul realizat din inchirierea apartamentului. Venitul obtinut in strainatate nu are ce sa caute in declaratie. Aici, in Italia, banuiesc ca depuneti declaratia anuala de venituri.
Aveti aici un articol cu mai multe detalii, actualizat pentru anul 2018.
avocatnet.ro/articol_47917/V...
Buna seara.Va multumesc frumos.
Cu placere! Seara buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea dublei cetatenii Teoaca Simona Teoaca Simona Copil nascut in italia din parinti romani cu certificat romanesc si totodata si italian cu pasaport romanesc si buletin italian cu virsta de 12 ani poate avea ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite regim comunitar englezugigi englezugigi Buna ziua ! O persoana cetatean Roman care in prezent lucreaza cu ctr.de munca in Italia avand dubla cetatenie Romana si Italiana doreste sa vanda un imobil ... (vezi toată discuția)
Cetatenia narcyssycran narcyssycran daca fica-mea e nascuta in italia,ce cetatenie are?si de ce? (vezi toată discuția)