avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresiune in scoala- cum se procedeaza?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresiune in scoala- cum se procedeaza?

Am fost agresat in incinta scolii. Agresiunea a constat intr-o serie de pumni si picioare primite in zona fetei si a capului in timp ce ma aflam cazut la podea (am ramas cu o serie de vanatai si julituri pe fata precum si cucuie/am fost la urgente si spre bucuria mea nu am nimic altceva). Agresorul este un minor si a fost favorizat de alti 4 colegi dintre care o parte sunt majori. Am fost si am facut reclamatie la politie si urmeaza sa imi iau si o adeverinta de la iml. Sunt curios care sunt mai departe pasii de urmat pentru pedepsirea agresorilor si la ce ar trebui sa ma astept.
Dacă minorul are sub 14 ani nu răspunde penal. Majorii ar putea răspunde pentru instigare sau complicitate. Puteți obține și despăgubiri, dacă vă constituiți pare civilă.
O altă variantă ar fi să încercați să vă înțelegeți cu agresorii, chemându-i la mediator, și să obțineți o sumă de bani pentru a vă retrage plângerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiunea Statescu Statescu Buna ziua! Intr-o altercatie sunt 2 agresori si 2 victime ale agresiunii. Unul dintre agresori loveste cu un pumn prima victima, care cade la pamant.. ... (vezi toată discuția)
Agresat fără martori MNarcis MNarcis Bună seara, Acum câteva ore am fost la un service auto pentru un schimb de ulei, iar în urma undei dispute cu mecanicul, spunându-mi să plec, m-am ... (vezi toată discuția)
Am fost agresat de mai mulți indivizi. Popeacu2797 Popeacu2797 Va salut. Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am ... (vezi toată discuția)