avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot sa-mi schimb buletinul inainte de data expirarii. buletinul expira pe 06.11.2015. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:58, 22 Mai 2015
Il puteti preschimba cu 180 de zile inainte de data expirarii; suntem in 22 mai, puteti merge oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat-amenda innoire dupa cateva zile? anamada797 anamada797 Imi expira buletinul luni, iar eu mi-am facut programare sa il innoiesc in vinerea din aceeasi saptamana. Nu mi-am dat seama ca nu voi putea face o programare ... (vezi toată discuția)
Pot schimba buletinul inainte de expirare? carmenspata carmenspata Buna ziua.Am si eu o intrebare la dumneavoastra.eu locuiesc in Spania de 9 ani, si in ianuarie 2016 imi expira buletinul.intrebarea mea este daca pot schimba ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate elenanegrea1712 elenanegrea1712 Buna seara! In decembrie implinesc 18 ani, iar cartea de identitate imi expira cand fac 19 ani, mai exact 17.12.2020. Sunt nevoita sa il schimb acum sau astept ... (vezi toată discuția)