avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Primire corespondenta vechiului locatar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Primire corespondenta vechiului locatar

Buna ziua,

Ma confrunt cu o situatie putin neplacuta si sper ca ma veti ajuta sa o clarific. Am cumparat acum 4 ani apartamentul socrilor mei. De cand ne-am mutat pana-n prezent primim notificari de plata de la banci si alte facturi apartinand cumnatului meu si fostei lui sotii(care au locuit in apartament inainte de a-l cumpara noi). Noi am sunat de fiecare data institutiile de la care erau venite aceste notificari de plata, spunandu-le ca persoanele carora le erau adresate nu mai locuieste la adresa noastra de 4 ani. Ar putea cumnatul meu si fosta lui sotie sa ma traga la raspundere pentru faptul ca nu au putut plati acele facturi si credite la banci notificate pe adresa mea din cauza ca nu i-am anuntat de primirea lor? Mentionez ca de fiecare data cand le primeam ii anuntam pe amandoi. Si ce as putea face eu ca sa nu mai primesc corespondenta lor pe adresa mea?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pavel_elena , utilizator 12:10, 22 Mai 2015
Notificati oficial creditorul ca beneficairul imrumutului nu mi locuieste la acea adresa
Avand in vedere ca dvs cunoasteti adresa actuala de domiciliu a cumnatilor dvs,pentru a indeparta si eventualele nemultumiri /pretentii din partea acestuia referitor l necomunicarea actelor din partea creditorului banca ,este de preferat ca in notificarea adresata bancii sa precizati concret adresa de domiciliu a persoanelor cu care aceast detine incheiat raport juridic
Legal,cumnatul dvs nu are temei legal sa se instituie cu pretentii impotriva dvs,acesta fiind cel obligat sa instiinteze tertii cu care detine rapoarte juridice despre schimbarea domiciliului
Multumesc pentru promptitudinea raspunsului.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare creanta apoi executare fara a fi notificat de banca mario_75 mario_75 Buna ziua. In 2007 am scos un credit de 10000 euro (pe 10 ani) pentru fratele meu si cumnata mea . El avea o firma care mergea foarte bine la vremea aceea iar ... (vezi toată discuția)
Cesiunea creantei de catre institutia bancara karl_holcroft karl_holcroft Buna seara si Christos a-Nviat! As dori sa va supun atentiei urmatoarea speta: Cu ceva timp in urma, 2005-2006, unul dintre soti achizitioneaza un bun, ... (vezi toată discuția)
Scoatere din spatiu sly7 sly7 Fiul meu nu mai locuieste la mine, dar pana in 2018 cand ii expira c.i.,figureaza la adresa mea. Cum il pot scoate din spatiu, deoarece are credit la banca ... (vezi toată discuția)