avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Scoatere din spatiu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Scoatere din spatiu

Fiul meu nu mai locuieste la mine, dar pana in 2018 cand ii expira c.i.,figureaza la adresa mea. Cum il pot scoate din spatiu, deoarece are credit la banca iar eu nu ii cunosc actualul domiciliu si nici locul de munca? Deocamdata am primit o notificare de la banca. Daca se vor prezenta la adresa mea firma de recuperare a creditului, care vor fi repercusiunile asupra mea?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:31, 8 Aprilie 2014
Avand in vedere ca orice cetatean roman este identificat prin CNP,inclusiv fiului dv la incheierea contractului de credit ,i-au fost realizate copie dupa CI
Fiul dv detine bunuri in evidenta fiscala ?

Daca apartamentul unde locuiti si unde va sunt comunicate notificarile va apartine exclusiv,atunci nu aveti de ce sa va faceti probleme
Procedura de executare silita se intinde numai asupra bunurilor in evidenta debitorului/
garantilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de plata mary16 mary16 Ma numesc Oprea Valentin , sunt pensionar domiciliat in orasul Gaesti,am apelat la dumneavoastra pentru a va cere un raspuns intru-un caz .Eu am un fiu ,el e ... (vezi toată discuția)
Primire corespondenta vechiului locatar pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie putin neplacuta si sper ca ma veti ajuta sa o clarific. Am cumparat acum 4 ani apartamentul socrilor mei. De cand ne-am ... (vezi toată discuția)
Mostenire gabello gabello buna ziua as dori si eu un raspuns la urmatoarea problema.Este vorba despre 2 surori dintre care una din ele in urma cu ceva ani a fost adoptata cu toate ... (vezi toată discuția)