avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu o firma de recuperare credite
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu o firma de recuperare credite

Buna ziua , imi poate spune cineva daca o persoana fizica este executata silit si este inregistrata și la Registrul Comerțului ca PFA, avand un CUI si nr de inregistare , ii pot fi blocate conturile de pe PFA sau nu ?
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:23, 22 Mai 2015
Conturile PFA, fac parte din patrimoniul de afectațiune și nu pot fi executate pentru datoriile personale ale persoanei fizice ce a constituit PFA-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot executa bunuri ale pfa pt.o datorie ca persoana fizica? carmenbn carmenbn In situatia in care am o datorie la banca ca persoana fizica si sunt in acelasi timp si persoana fizica autorizata,iar singura mea proprietate este o masina ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog,executare silita pfa sau pf? adriana79 adriana79 Buna ziua, Va solicit si eu ajutorul intr-o problema: Eu, persoana fizica, am imprumutat suma de 8000 lei de la o alta persoana fizica in baza uni contract ... (vezi toată discuția)