avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributia la sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributia la sanatate

Buna ziua!
Ma aflu in urmatoarea situatie:
Pentru D220 am declarat un anumit venit estimativ. La acest venit am primit o decizie de la ANAF prin care urmeaza sa platesc o suma relativ mica aferenta fiecarei luni.
Daca ma raportez la salariul minim pe economie, constat ca suma ce ar urma sa o platesc lunar ar fi mult mai mare.
Ce trebuie sa inteleg eu din aceasta situatie: ca nu sunt asigurata, ca voi beneficia doar de anumite servicii medicale, ...
Cine ma poate ajuta cu o informatie ca nu mai inleg nimic?:frantic:
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 14:02, 22 Mai 2015
Nu ati specificat care este obiectul Deciziei ANAF : impozit pe venit sau cass.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 220 alex_element alex_element Buna seara, Conform prevederilor Codului Fiscal, care au modificat statutul intermediarilor in asigurari, in Ianuarie 2016 am fost nevoit sa infiintez un PFI ... (vezi toată discuția)
Ce cotizatii plateste mediatorul? Ramona24 Ramona24 Ce cotizatii/contributii plateste mediatorul in situatia in care acesta mai este angajat cu contract de munca- la o firma cu alt obiect de activitate ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa cer la anaf recalcularea platilor anticipate pentru 2017? ContSters339305 ContSters339305 Am un PFA, in sistem real, deschis in iulie 2015. Anul acesta (2017), ANAF mi-a calculat, tot la trei luni, plati anticipate, dar pe baza venitului obtinut in ... (vezi toată discuția)