avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ANAF. Taxe si impozite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ANAF. Taxe si impozite

As vrea sa stiu daca trebuie sa declar la FISC venitul realizat in timpul concediului de odihna , venit ce-l realizez in alta tara muncind in agricultura 3-4 saptamani pe an , si daca acest venit este impozitabil . Trebuie sa mai spun ca pe timpul cat lucrez acolo , eu am contract de munca pe perioada determinata , fiind inregistrat; deci platindu-se o data impozite si taxe in tara respectiva ! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 13:10, 22 Mai 2015
Verificati daca tara respectiva este in UE si daca Romania are tratat de evitarea dublei impuneri cu acel stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligatii au cei plecati la munca in ue fata de autoritatile din romania rurre rurre Buna, Am lucrat in Romania ca angajat pana in februarie 2013, mi-am dat apoi demisia si am plecat la lucru in strainatate, intr-o tara din UE cu care ... (vezi toată discuția)
O pensie din strainatate, impozitata acolo, trebuie declarata in vederea impozitarii si in romania? Gabriela Vasilescu Gabriela Vasilescu Daca primesc o pensie dintr-o tara U.E. si ea este impozitata acolo, trebuie ca acest venit sa-l declar si sa-l impozitez si in Romania ? (vezi toată discuția)
Impozitul pe veniturile din ue keloo keloo Buna, Va rog daca poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu impozitarea veniturilor din strainatate. Eu lucrez in UE (Olanda), cu un contract de munca ... (vezi toată discuția)