avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda politia locala

Buna ziua,
azi am primit o comunicare de la Politia locala prin care sunt informat ca am parcat in zona cu indicator Oprire interzisa.
In comunicare nr de inmatriculare corespunde cu al meu insa nu si marca masinii.
Acest fapt poate constitui motiv de contestatie?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: armeanu_army , utilizator 14:41, 22 Mai 2015
Da, puteti contesta, insa sansele nu sunt prea mari.

Puteti incarca o copie scanata a PV aici (eventual acoperiti datele personale), poate mai sunt si alte elemente de contestat.
Nu are importanta marca masinii si motorizarea. In procesele verbale se scrie "autoturismul nr. xx xxx xxx"
Incerc sa incarc Comunicarea insa nu reusesc. O idee ceva?
Acesta este continutul:

"Ca urmare a faptului ca in data de xx.xx.xxxx, autovehicului cu nr de inmatriculare xxxxxx ( coresp. cu al meu) marca xxxx (alta decat a mea) apartinand dvoastra, a fost parcat in localitatea .... pe strada.... in zona zona de actiune a indicatorului de Oprire interzisa, va rog sa ne comunicati datele de identificare ale conducatorului auto care l-a folosit in perioada amintita, in termen de 5 zile de la primirea prezentei solicitari.
In caz contrar , procesul verbal de contraventie va fi intocmit pe numele dvs."

Intrebare: cele 5 zile sunt considerate zile calendaristice sau lucratoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare politia locala Theoane Theoane Buna ziua Am primit in cursul zilei de 10.01.2019 o amenda pt o parcare pe trotuar. Amenda a fost incadrata conform cu hotararea consiliului local. Eram ... (vezi toată discuția)
Contestare pvcc rovinieta danutzzul danutzzul Buna ziua, Problema mea este putin mai atipica fata de cele prezentate pana acum de alti utilizatori ai acestui forum. Am primit pana acum 3 PVCC emise de ... (vezi toată discuția)
Oprire voluntara - plangere contraventionala alpine_clarion alpine_clarion buna ziua! Ieri, am oprit autovehiculul in dreptul semnului \"Oprirea Interzisa\" pentru a cobori un pasager. Mi-am continuat drumul, iar dupa 150 de metri ... (vezi toată discuția)