avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - drepturi in urma concubinajului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - drepturi in urma concubinajului

Am si eu o intrebare,sint necasatorita,am un apartament cumparat de mine,si sint de 5 luni intr-o relatie de concubinaj cu un barbat cu care locuiesc in apartamentul meu,el inca are pe buletin adresa apartamentului fostei sotii,eu daca ai fac mutatie pe adresa apartamentului meu,el in timp are vre-un drept asupra apartamentului,sau poate sa ma dea in judecata precum ca a stat la mine si banii lui au intrat in aceasta casa si sa il despagubesc,risc intr-un fel ?multumesc mult
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 23 Mai 2015
Una e sa stea cu dv. si alta e sa investeasca in apartament. Sunt doua lucruri diferite.
ce riscati acum e sa nu plece cand vreti dvs si atunci, va trebui sa actionati in judecata pt evacuare.
Daca mai si investeste , va poate cere banii respectivi, insa drept de proprietate asupra apartamentului, nu va avea niciodata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata a fostului concubin al mamei mele SmarandaG SmarandaG Buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: mama mea a trait in concubinaj (fara a incheia casatoria) timp de 10 ani cu un barbat. Acum 2 ani ea a decedat, ... (vezi toată discuția)
Doresc să închei o relație de concubinaj. cum să evaluez, în vederea despăgubirii, valoarea lucrurilor care vor rămâne la mine? luiza44 luiza44 Buna ziua, va rog frumos cine ma poate lamurii cum pot proceda?! Traiesc intr o relatie de concubinaj de 6 ani , concubinul a venit in casa mea proprietate ... (vezi toată discuția)