avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie REVISAL

Buna ziua,
Va rog sa -ma ajutati in urmatoarea problema :
Am incetat activitatea unui salariat in REVISAL cu data de 22.05.2015, salariatul a avut o modificare de contract in data de 02.08.2012 din contract determinat in nedeterminat. Eu am omis sa operez acea modificare si i-am incetat activitatea cu data de 22.05.2015. As putea sa revin la o corectie in revisal dupa incetarea contractului?
Cum pot remedia aceasta situatie?
Mentionez ca , salariatul a inceput activitatea la data de 04.02.2011, eu trebuia sa-i fac modificare la cim in data de 02.08.2012 . Marirea de salariu i-am operat-o , dar din pacate am omis sa-i trec si modificarea de la trecerea cim din determinata in nedeterminata
Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ADRIANA-MIHAELA , utilizator 10:28, 24 Mai 2015
Nu aveti cum sa operati o corectie in REVISAL dupa incetarea c.i.m.

In speta, pasii sunt urmatorii :
- operati anularea incetarii c.i.m.
- operati modificarea c.i.m.
- operati din nou incetarea c.i.m.
multumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Modificare durata contract alina40 alina40 Buna ziua, am un contract care initial a fost incheiat pe durata nedeterminata, iar acum partile au convenit prin act aditional sa modifice durata in ... (vezi toată discuția)
Incetat cim in 26.01.2018 omis inreg.in revisal a majorarii salariului bratugina2@gmail.com bratugina2@gmail.com Buna ziua. Am depus in revisal incetare CIM cu data de 26.01.2018. Ulterior, am constatat ca am omis sa inregistrez in revisal majorarea salariului cu ... (vezi toată discuția)