avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale ANAF
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

ANAF

azi sunt confruntata cu o alta problema:
am primit de la ANAF o somatie si un titlu executoriu purtand aceeisi data. Nu mi se pare corect!
Mentionez ca sunt la zi cu toate platile (la termen), chiar am platit si o penalitate pentru o "ramasita" din 2014 de care nu m-a instiintat nimeni. Acum sunt amenintata cu executia silita (nejustificat) si trimisa sa fac contestatie la "institutia judecatoreasca competenta", adica sa caut singura ce si unde este aceasta, din cauza unui functionar incompetent!
Nu intentionez sa fac nimic! Oare este bine, isi vor da seama ca este vorba de o eroare comisa de ei insisi? Ce risc am, va rog ajutati!?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 20:33, 22 Mai 2015
Mai bine mergeti cu documentele prin care ati achitat la sediul lor si rezolvati problema, desi din vina functionarului.
Poate mai tarziu vor fi probleme mai grave.
Solicitati la AFP locala "Situatia analitica debite, plati, solduri" la zi si analizati-o.
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2015
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu crocolina3 crocolina3 Buna seara, Am gasit in seara aceasta in cutia postala o scrisoare de la Anaf,adresata sotului meu,in care scrie ca are de plata niste\\\\\\"diferente de ... (vezi toată discuția)
Contestare somatie anaf sector 3 Carmen N Carmen N Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am primit de curand din partea ANAF sect. 3 o somatie insotita de un Titlu executoriu cu privire la cca 2800 ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata+titlu executoriu nitmar nitmar Am primit somatie de plata si titlu executoriu de la AFP pt o suma ce cuprinde impozit forfetar trim.2 si 3.Eu am achitat imp. pe trim 2 si figureaza si la ei ... (vezi toată discuția)