avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violenta fizica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violenta fizica

ce risca legal un individ care a batut o fata.ce demersuri trebuie sa faca aceasta?
Cel mai recent răspuns: Cristiana Budileanu , Avocat 23:02, 23 Mai 2015
Persoana asupra careia s-au exercitat violente trebuie sa mearga la sectia de politie si sa depuna o plangere impotriva persoanei care a batut-o pentru infractiunea de lovire sau alte violente. Plangerea se depune in termen de 3 luni de la data la care persoana a aflat despre savarsirea faptei, respectiv de la data la care s-au exercitat violente fizice asupra ei.

Cel care a batut-o pe fata risca pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau o amenda penala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2015
Cristiana Budileanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu și loviri: ce pedepse sunt pentru astfel de fapte? Lauraraduuuuuu Lauraraduuuuuu Buna seara . O sa va prezint întâmplarea cum a avut loc și doresc sa știu pedepsele in ce constau și ce ar trebui sa fac mai departe. Mama (victima)cu ... (vezi toată discuția)
Cod penal art.180 Marcel_123 Marcel_123 La servici m-am batut cu un coleg ,l-am lovit din gresala la cot si el a dat cu pumnu si cu alte obiecte . acum daca el depune plangere ce se va intampla (vezi toată discuția)
Vatamare corporala cristi_o cristi_o Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra: Persoana apropiata batuta si lasata in camp, s-a solicitat ... (vezi toată discuția)