avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vandalizare autoturism, spatiul public
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vandalizare autoturism, spatiul public

Buna ziua ,

In noaptea dintre 21.05-22.05 am parcat masina langa tribunaul vechi , pe cheiul Dambovitei , pe o straduta lateral . Erau multe locuri libere , cu toate astea un baietel de etnie rroma tot incerca sa ma diretioneze . I-am facut semn sa ma lase in pace . Dupa ce am parcat masina , baietelul imi cere bani “ de un suc “ , ii spun ca nu am . insista , ii spun ca nu am pentru ce sa ii dau , erau locuri libere pe alese , ma injura , ma ratiosesc si eu la el si imi continui drumul. Cand m-am intors la masina , ambele usi de pe partea stanga erau zgariate adanc pe toata suprafata lor.
Intrebarea mea este daca pot sa imi recuperz banii pentru reparatie , neavand casco ?
Pot forta politia sa faca filaj , in prezenta mea ( pentru a il recunoaste ) , in zona , pentru a-l descoperi pe parcagiu ?
Fiind minor, poate sa faca puscarie ?Sau poate fi dat in judecata ?
Parintii lui pot fi trasi la raspundere ?
Daca il surprind in flagrant poate fi acuzat si de cersetorie ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CatalinCD , utilizator 21:18, 25 Mai 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si iote ce "armata" de muncitori in folosul comunitatii rasare...
Spatii verzi, strans gunoaie de pe rauri / lacuri, etc
Totul e sa vrem sa terminam cu cei "defavorizati" care nu numai ca nu produc nimic pozitiv, dar cauzeaza si pierderi celor care ( inca ! ) mai creaza valoare adaugata...
...pfuuah... nu raspunde penal... OK sa raspunda civil !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? propunere modificare lege danaa1 danaa1 Doresc sa propun o modificare a unei legi. Din cate stim,doar parlamentarii fac si voteaza legi. Cum sa procedez pentru propunere de modificare a unei legi? ... (vezi toată discuția)
Sa schimbam legea impreuna ContSters87904 ContSters87904 As dori sa stiu daca propunerile noastre de schimbare legislativa sunt trimise undeva sau raman aici blocate. Ar spre beneficiul nostru al tuturor sa plece ... (vezi toată discuția)