avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Unde declar sediul secundar?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Unde declar sediul secundar?

O SC are sediul social in Bucuresti, sector 1.A infiintat un sediu secundar in sector 2, cu 2 salariati.
Declaratia pt sediul secundar se depune la sector 1 si tot acolo se solicita RUC?
La sectorul 2 mai trebuie declarat ceva?
Ultima modificare: Duminică, 24 Mai 2015
carmenbn, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmenbn , utilizator 03:07, 28 Mai 2015
Primul pas este declararea punctului de lucru la Registrul Comertului.
Se completeaza 2 cereri pe care le puteti lua de la ghiseul Informare initiala sau le puteti descarca de pe site-ul www.onrc.ro.
Dosarul pentru Registrul Comertului contine:
-Cerere
-Declaratie model 2
-2 ex. Hotararea AGA de stabilire a punctului de lucru
-2 ex. Anexe la hotararea AGA, in care puneti contorul de cuvinte al hotararii AGA ce va fi publicata in Monitorul Oficial.
- datele complete de pe cartile de identitate ale tuturor asociatilor,
- datele complete ale societatii comerciale de pe Certificatul de Inmatriculare
- Contractul de inchiriere / comodat / proprietate pentru punctul de lucru

Al doilea pas pentru declararea punctului de lucru este depunerea documentatiei la Administratia Financiara in raza careia va aflati cu sediul social al societatii.
Ultima modificare: Duminică, 24 Mai 2015
legalmgm, utilizator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! As dori sa stiu care sunt documentele necesare pentru a declara un punct de lucru in Bucuresti, sector 4 si unde anume se depun, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)
Model decizie asociat unic ContSters115447 ContSters115447 as dori un model pt decizie asociatului unic de a infiinta un punct de lucru,si daca se cere ca decizia sa aiba un numar eu de unde stiu ce numar sa pun? (vezi toată discuția)