avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... reduceri de pret la magazin
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

reduceri de pret la magazin

Buna ziua.
Am un magazin de produse pentru copii si adulti (haine, jucarii, incaltaminte etc).
Daca doresc sa fac cateva reduceri de pret (in limita stocului disponibil si pe o anumita perioada de timp) la cateva produse din care mai am cateva bucati, cum trebuie sa procedez in contabilitate? Tin sa precizez ca contabilitatea este in partida simpla, fiind I.I.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:38, 29 Mai 2015
faceti reducere si inregistrati valoarea vanduta.
recomand un PV de reducere cu produsele respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv de reducere pret carleta carleta Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum inregistrez pv de scadere a pretului la marfa din gestiune. Este vorba despre un magazin de haine si incaltaminte ... (vezi toată discuția)
Marfa retur- vanduta pe bon fiscal loredana.m loredana.m buna ziua, am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe ... (vezi toată discuția)
Este considerata inselaciune? valentin ghilencea valentin ghilencea in data de 2.11.2018, in perioada mentionata de Flanco ca fiind Black Friday, am fost la magazinul Flanco din incinta Auchan Titan, de unde am vrut sa cumpar ... (vezi toată discuția)