nu cunosc bine legile si nici interpretarea lor insa Art. 213 prin continutul sau ["... înlesnirea practicării prostituţiei .. "] lasa loc la ff multe interpetari, respectiv abuzuri din partea procurorului si a politiei.
Intrebarea mea este ce se poate face ca aceasta lege sa fie mult mai clara?
Unde o pot reclama, cum pot face acest lucru?
Cu acesta exprimare firma de la care iti cumperi domeniu/ unde iti gazduiesti serverele poate fi acuzata de acelasi fapt.
Motoarele de cautare : google. bing , etc pot fi la fel de usor incadrate prin faptul ca le ofera utilizatorilor informatii despre siteuri de adulti/matrimoniale.
Mentionez ca la sectia de politie un domn politist incerca sa ii dea lectii de drept avocatului meu iar cu mine s-a purtat ca si cum eram un criminal in serie, avand grija sa spuna ca 2 ani - 7 ani inchisoare din punctul lui de vedere este o pedeapsa mica pentru acest caz plus ca a arestat pe cineva recent care avea acelasi nume si m-a intreba daca imi e ruda.
Nu va ramane decat sa va aparati.
Daca ceva e oarecum confuz va poate ajuta.
De inlesnit insa se poate afirma ca s-a inlesnit practicarea prostitutiei.
Aveti insa si argumente I aparare si avocatul poate face u memoriu prin care sa isi prezinte apararile.
Mai bine ar legaliza prostitutia si s-ar permite reclama pentru astfel de servicii.
Este un fenomen vechi de cand lumea si statul ar lua bani.
Decat sa piarda vremea cu bacsisul si alte aiureli mai bine s-ar ocupa sa ia bani.
Mie imi pare aiurea raspunderea penala in acest caz dar se poate sa fie retinuta.
Tot la fel e si cu proxenetismul facut I Austria sau Germania unde e legala prostitutia.