avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Administrator site chemat ca martor dosar de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Administrator site chemat ca martor dosar de proxenetism / anuntul.ro

nu cunosc bine legile si nici interpretarea lor insa Art. 213 prin continutul sau ["... înlesnirea practicării prostituţiei .. "] lasa loc la ff multe interpetari, respectiv abuzuri din partea procurorului si a politiei.

Intrebarea mea este ce se poate face ca aceasta lege sa fie mult mai clara?
Unde o pot reclama, cum pot face acest lucru?

Cu acesta exprimare firma de la care iti cumperi domeniu/ unde iti gazduiesti serverele poate fi acuzata de acelasi fapt.
Motoarele de cautare : google. bing , etc pot fi la fel de usor incadrate prin faptul ca le ofera utilizatorilor informatii despre siteuri de adulti/matrimoniale.

Mentionez ca la sectia de politie un domn politist incerca sa ii dea lectii de drept avocatului meu iar cu mine s-a purtat ca si cum eram un criminal in serie, avand grija sa spuna ca 2 ani - 7 ani inchisoare din punctul lui de vedere este o pedeapsa mica pentru acest caz plus ca a arestat pe cineva recent care avea acelasi nume si m-a intreba daca imi e ruda.
Ultima modificare: Duminică, 24 Mai 2015
ovvvidiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:02, 27 Mai 2015
Cu prostitutia se spala foarte multi bani care ajung foarte sus.
Aceasta cred eu ca este principala problema si desi este evident ca Romania este campioana in materie la nivel european se neaga existenta fenomenului sau se sustine fara temei ca se poate eradica.

Nimeni nu a putut face asa ceva si nimeni nu va reusi atata cat timp vor exista oameni pe pamant.

Chestia cu site-ul mie imi pare o chestiune care desi ar cam putea constitui infractiune intr-o opinie, de fapt este aiurea sa raspunda penal cineva care inlesneste practicarea prostitutiei.
Nici nu este clar daca a vazut la cate anunturi cu masaje si alte servicii exista...
Si daca ar fi vazut...este posibil sa scape cel care are aceste probleme.
Cred ca ar exista o solutie, sau cel putin asa imi pare mie la o prima vedere.Ar tine insa tot de interpretarea legii...
Deocamdata beneficiati de prezumtia de nevinovatie, iar politistul care o incalca s-ar putea sa savarseasca chiar el o infractiune. Nu ma pronunt, dar intrebati avocatul.
Nu cunosc sa existe o infractiune in acest caz daca se antepronunta.
Procurorii uzeaza de astfel de discutii si sunt utile pentru avocati intrucat pot dialoga si isi expun opinia.
Opinia avocatului poate conta foarte mult daca e auzita de politist sau procuror.
Eu prefer mereu un dialog pentru ca in general se intampla cum sustin.

Antepronuntarea doar la judecator nu este legala efectiv dar si la instante se cam vede ce va iesi.Atunci e complicat...dar este si motiv de recuzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prostitutie in proxenetism Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Invatam la penal si mi-a trecut prin minte o ipoteza nastrusnica..in fisierul meu word existau niste sublinieri pentru a observa mai bine ceea ce am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați să înțeleg situația în care ma aflu: cum pot evita ca declarațiile mele să ajute la incriminarea fostului iubit? UtilozatorX UtilozatorX Buna ziua, am fost citata ca martor intr-un proces penal. M am prezentat la data si locatia respectiva unde mi s a adus la cunostinta motivul pentru care am ... (vezi toată discuția)
Combaterea prostitutiei prin interzicerea publicarii anunturilor specifice antiprostitutie antiprostitutie Buna ziua tuturor, Sunt nou aici dupa cum se vede... Sunt interesat in combaterea acestui fenomen (prostitutia) in Romania. Acum cativa ani am avut ... (vezi toată discuția)