avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... DECLARATIE 200 pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

DECLARATIE 200 pfa

Detin un pfa, mi am schimbat numele si adresa prin casatorie dar denumirea si adresa sediului social al pfa nu am schimbat . Doresc sa stiu in declaratie 200 la nume si trec numele actual si cnp sau numele pfa si cui? apoi trimit la finantele din raza teritoriala a sediului social sau al adresei actuale a mele? multumesc
Cel mai recent răspuns: lady34 , utilizator 21:25, 24 Mai 2015
Inainte de a depune Declaratia 200, trebuie sa anuntati schimbarea de sediu si de nume prin completarea unei mentiuni cf.
Formular 070 - DECLARAŢIE DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ/ DECLARAŢIE DE
MENŢIUNI pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod
independent sau exercită profesii libere.
vezi: www.avocatnet.ro/content/art...



multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare profesii liberale mariantoma48 mariantoma48 Medic specialist,doresc sa-mi infiintez fima de independent si am domiciliul intr-o localitate si avizul de libera practica eliberat de Colegiul Medicilor din ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social (administratia financiara) Tunadro Tunadro Buna ziua! Tocmai am schimbat sediul social al firmei dintr-un sector in altul (Onrc). In urma acestei schimbari, ce mai am de facut la Administratia ... (vezi toată discuția)
Venituri din practicarea profesiilor liberale - 2013 Laura Ciobeica Laura Ciobeica Avocatnet a publicat un articol foarte bine structurat pentru toate veniturile impozabile din Romania din care am extras pentru noi traducatorii, autorizati ... (vezi toată discuția)