avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Estimare costuri urmarire penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Estimare costuri urmarire penala

As dori sa stiu la ce costuri sa ma astept in cazul in care asupra mea s-a facut urmatoarele "munci politienesti"

1. filaj 30 ore
2. perchezitie informatica doua laptopuri, atat local cat si la SRI
3. mandat ascultare telefon 7 zile
4. cereri catre toate bancile din romania privind situatia mea financiara
5. perchezitie domiciliara

daca se poate, va rog... pe puncte :)
Buna ziua!

Din pacate nimeni nu va poate spune pe puncte costurile acestor actiuni, si nici suma totala. Nu exista un tabel cu astfel de costuri.

Cu stima.
Din cate stiu cercetarea penala se face din banii platitorilor de taxe, deci nu trebuie sa platiti nimic (in afara de amenda si daune, daca primiti de platit asa ceva).
Aceste activitati nu va obliga la o plata.
Se vor calcula restul cheltuielilor cand se va da o solutie de procuror.
În caz de renunţare la urmărirea penală, condamnare, amânare a aplicării pedepsei sau renunţare la aplicarea pedepsei, inculpatul este obligat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, cu excepţia cheltuielilor privind avocaţii din oficiu şi interpreţii desemnaţi de organele judiciare, care rămân în sarcina statului.
Nu cred ca poate sa va estimeze nimeni de pe acum ce cheltuieli vor fi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Estimare costuri (perchezitie domiciliara + perchezitie informatica) intrb intrb Cam la ce costuri se ridica cheltuielile judiciare pt. faptuitor cand - a primit perchezitie domiciliara fara mascati, doar 6 politisti. fara procuror - ... (vezi toată discuția)
Justificare "cheltuieli judiciare avansate de stat" in procesul penal . nimar nimar Buna seara, Va rog sa ma \"luminati\" in privinta cheltuielilor judiciare avansate de catre stat prin rechizitoriul Parchetului intr-un proces penal : - ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut in 2017 o plagere penala. am fost chemat la ... KATA1313 KATA1313 Buna ziua, Am avut in anul 2017 o plangere penala. Am fost chemat la sediul politiei si am dat declaratii. Dosarul a fost trimis la judecatorie in 29 ... (vezi toată discuția)