avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Estimare costuri (perchezitie domiciliara + ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Estimare costuri (perchezitie domiciliara + perchezitie informatica)

Cam la ce costuri se ridica cheltuielile judiciare pt. faptuitor cand

- a primit perchezitie domiciliara fara mascati, doar 6 politisti. fara procuror
- perchezitie informatica pe 2 laptopuri.

Cel mai recent răspuns: ciurli_si_burli , utilizator 23:18, 6 Martie 2016
Costurile alea le suporta deocamdata statul, iar daca veti fi condamnat la plata cheltuielilor de judecata ramane de vazut.
Da. dar cam cat vor costa?
Daca sunteti nevinovat nu va costa nimic iar daca vi se face perchezitia bunurilor atunci in mod estimativ nu va putea trece de 10-15 milioane pentru "deranjul" echipei de experti. Daca doriti sa intocmiti expertize particulare atunci costurile vor putea costa de multe ori cu mult peste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Estimare costuri urmarire penala hashhashdrg hashhashdrg As dori sa stiu la ce costuri sa ma astept in cazul in care asupra mea s-a facut urmatoarele \\"munci politienesti\\" 1. filaj 30 ore 2. perchezitie ... (vezi toată discuția)
Amenintare procuror. 300 suspecti, se poate cere perchezitie la toti ?? ingrtel ingrtel Intr-un dosar penal privind amenintarea unor procurori ... suntem in jur de 300 de suspecti/martori . Va rog sa-mi spuneti in ce conditii ne pot cere ... (vezi toată discuția)
Plata onorariului si a cheltuielilor expertului mirceatintisan mirceatintisan Buna ziua! Am dat asociatia de proprietari prin reprezentantii ei in judecata. Intrebare! In timpul cercetarii penale,cine trebuie sa suporte cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)