avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Aceleasi probleme,aceeasi durere....
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Aceleasi probleme,aceeasi durere....

....rog,am nevoie de un sfat. aceleasi probleme,fostul sot si bataia de joc pe care o aplica copilului nostru , scos dintii cu ata legata de usa,culcatul lui in lada patului cand merge la el,in timpul programului de vizita,si aceeasi problema veche de ani de zile, rasul copilului in cap, copilul este elev la un liceu de muzica,studiaza pianul,aseara l-a adus acasa ras in cap,arata ingrozitor si eu simt ca ma lasa puterile si nervii,numai pot indura, toate aceste,desigur,fara sa stiu,fara acordul meu,ca doar avem custodie comuna si are dreptul sa faca ce vrea din copil.
Nu contribuie cu nimic,nu ii ia nimic,il imbraca cu resturile copilului concubinei,il culca in lada patului copuluilui concubinei
A mai fost chemat la dgaspc si in trecut,i s-au spus unele lucruri,i s-a cerut sa inceteze ,inclusiv cu rasul in cap,nu tine cont de nimic
Nu pot face nimic?NIMIC? Sa ajung sa imi parasesc copilul,ca nu face nimeni nimic,nu se poate lua nici o masura cu acest neispravit?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 17:26, 25 Mai 2015
Doamna proastasatului
Ar fi bine sa ii prezentati doamnei si riscurile intreruperii programului de vizitare in paralel cu sfatul de a-l intrerupe, oricat ar fi el de indreptatit in acest caz.
Copilul acesta este victima multlăudatei "autorităţi părinteşti comune". Nu este prima dată când doamna cere ajutor pe forum, alteori tatăl a adus copilul acasă şi ras, şi cu caca în pantaloni. Judecând doar după plângerile mamei, acest copil este un copil traumatizat psihic de către propriul tată şi noua sa familie.
Fiindcă violenţa psihică şi abuzul psihic nu se pot constata la prima vedere de către poliţişti sau de către DGASPC, acestea rămân neluate în seamă de către instituţiile statului.
Această mamă a reclamat la poliţie şi a ajuns bătaia de joc a tinerilor poliţişti-nu este ceva ieşit din comun, se practică şi în alte părţi :( - a dus copilul la consiliere, rezultatul se vede.
AgainstPAS, copilul în cauză este deja afectat psihic de relaţia cu tatăl său, tocmai de frica consecinţelor , mama l-a obligat practic pe copil să meargă în weekend la tatăl său, continuarea acestei situaţii este crimă curată, aşa se pregătesc viitorii subiecţi ai ştirilor de la ora 5.
Repet, analizaz doar din faptele descrise de user.
Eu nu imi amintesc,insa daca lucrurile stau asa cum descrie userul Martoze, e grav rau, trebuie alertate autoritati, vorbit cu copilul, schimbat programul de urgenta... uau!
@ Martonze: personal nu aveam acest background de informatii pe care le pomeniti, se poate solicita suspendarea programului de vizita pe calea ordonantei presedentiale ma gandesc in acest caz.
D-na avocat, şi dvs. i-aţi dat sfaturi pertinente userului, la vremea respectivă, cred că a şi urmat sfaturile, dar situaţia , constatăm, nu s-a ameliorat.
Vedeţi dvs., d-na spune că a alertat autorităţile, DGASOPC-ul a venit cu sfaturi preţioase către tata, gen :"Na, na, dacă nu eşti cuminte te pun la colţ", iar la Poliţie i s-a spus că duce lipsă de ....(din postările mai vechi de care îmi amintesc)

Alte discuții în legătură

Situatie grava, rog sprijin! refuzul minorului de a petrece timp cu tata ContSters193379 ContSters193379 Datorita faptului ca,fostul sot duce copilul la alt domiciliu decat in hotarare,ca locuieste cu o femeie si un copil al acesteia pe care copilul nostru nu o ... (vezi toată discuția)
Executare silita minor abuzat psihic de catre tatal-creditor elianadeea elianadeea In urma divortului de acum 12 ani (divort pronuntat in 2004 din vina exclusiva a tatalui, dovedindu-se violenta acestuia ), autoritatea parinteasca a fost ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand un copil minor nu doreste sa plece la celalat parinte? JulieC JulieC Tatal copilului are o ordonanta presedentiala cu drept de vizitare de doua ori pe saptamana. O pune in aplicare cand doreste o data la 2-3 luni. Fetita are 8 ... (vezi toată discuția)