avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre indemnizatie crestere copil

Daca am lucrat din 1 iunie 2014 pana in februarie 2015 si apoi am stat acasa ca s-a defintat postul si m-am angajat acuma pe 11.mai 2015 si am contract pe durata determinata pana pe 1.07.2015 in perioada asta pot sa aman gravida si sa beneficiez de indemnizatie.Ce trebuie sa fac beneficiez sau nu,ca am avut pauza de cateva luni intre ele

Alte discuții în legătură

Help!!! angajata insarcinata, prelungire contract marianaana marianaana Buna am 19 ani aproape,lucrez in timisoara la o firma de mase plastice. M-am angajat in 21 februarie si am stat pana in 31 mai,am facut o mica pauza nici de o ... (vezi toată discuția)
Ccc edyflo edyflo daca dintre cele 12 luni, o luna nu am carte de munca mai pot beneficia de ccc? mentionez ca am lucrat in invatamant si in luna respectiva (cand nu am avut ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate arianamica arianamica Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri in legatura cu urmatoarea situatie:sunt insarcinata si angajata cu contract de 2 luni,ideea ca atunci ... (vezi toată discuția)