avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Conflict cu un asistent medical
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Conflict cu un asistent medical

Acum cateva zile am avut un conflict cu un asistent medical.Intru in cabinet cu cardul de sanatate,trimitere de la medic,bat la usa,imi spune sa intru,dau buna ziua si intreb cand vine medicul ca am nevoie de o interventie medicala minora( nu era urgenta ) .Ma intampina cu o atitudine ostila si cu o frustrare de necrezut . Discutia continua pana in momentul in care imi zice tipand "Iesi afara ! " de vreo trei ori . Il intreb cum il cheama si ii spun ca o sa depun o plagere la conducerea spitalului .Nu mi-a spus !
Evident ca m-am enervat si m-am mulat pe atitudinea lui si am teminat cu un "hai sictir " (in timp ce el tot tipa "iesi afara " "cum iti permiti .."si alte impresii...)dupa care am plecat .
Intrebarea mea este: Nu este obligat sa-mi spuna cum il cheama ?
Dupa acest incident am citit art. 652 din Legea nr. 95/2006, care face referire la dreptul de refuz al cadrelor medicale sa isi faca treaba . Cine determina ca pacientul manifestă o atitudine ostilă şi/sau ireverenţioasă faţă de medic ? Nu cred ca se va face ceva cu acel asistent.Sigur vor spune ca sunt eu de vina..(vorba aia :fiecare cu ai lui ")

Este absolut uimitor ca suntem tratati ca niste inconveniente ,desi sunt platiti din banii nosti!
Cel mai recent răspuns: stanescucristiana , utilizator 11:08, 6 Iunie 2015
Incepand din anul2009 , functionarii publici sunt obligati sa poarte un ecuson cu numele si functia pe care o ocupa in institutia publica in care isi desfasoara activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt violenta în familie făcute de o persoana care ... Anda303 Anda303 Bună ziua, locuiesc cu ruda de 82 ani care constant în ultimul an îmi face rău, spunând ca vrea sa ma scoată din casa, și ma amenință deși s bolnava ... (vezi toată discuția)
Plagă infectată. spitalul spune că sunt sănătos! misulino misulino In urma cu 3 saptamani am fost operat la un spital de stat din Bucuresti de granulom, dupa ce in octombrie 2017 fusesem operat in acelasi loc (zona inghinala) ... (vezi toată discuția)
Filmare cu camera ascunsa in cabinet medical heathcliff heathcliff Buna seara. Incep sumar prin a va prezenta situatia intampinata de mine si iubita mea, impotriva medicului ei de familie. De la bun inceput mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)