Bunaziua,am nevoie urgent de un raspuns.sunt in perioada de preaviz,am solicitat incetarea cim de comun acord pe 04.05 si initial mi s-a comunicat verbal ca este de acord doar daca mai raman 2 saptamani in preaviz (termenul in contract este de 20 zile)dupa care seful meu nu a mai vrut ,adica mi-a spus ca vrea sa respect preavizul in totalitate,dar eu nu mai vreau. am absentat 2 zile respectiv 20.05 si 21.05ptr ca asteptam sa se incheie contractul.am fost sunata si mi s-a spus ca nu mai este de acord cu renuntarea partiala la preaviz. urmatoarea zi am mers la serviciu pe 22.05,pe 23.05 urma sa lucrez si nu m-am prezentat ,asta fiind sambata(cim este de 8 ore/zi, 5zile/sapt).am sunat pe 23.05 si am anuntat ca nu o sa ma mai prezint deloc la serviciu. intrbarile mele sunt:1)CU CE ART O SA-MI INCHEIE CIM? 2)CAND SAU MAI BINE ZIS CARE ESTE DATA LA CARE IMI INCETEAZA CIM? MENTIONEZ CA NICI AZI 25.05 NU M-AM PREZENTAT DECI AR FI 3 ZILE IN CARE AM ABSENTAT.VA MULTUMESC!
Intr-adevar, Codul Muncii prevede ca, in vederea desfăşurării cercetării disciplinare prealabile, salariatul va fi convocat în scris de persoana împuternicită de către angajator să realizeze cercetarea, precizându-se obiectul, data, ora şi locul întrevederii.
Dvs puteti semna un alt c.i.m., chiar daca vechiul c.i.m. nu a incetat.
Demisie
marianapirvu
buna ziua, ce pot face in situatia in care un salariat a lipsit nemotivat si cand a venit a spus ca isi da demisia fara sa argumenteze din ce motive si mai ... (vezi toată discuția)