Buna ziua,
Situatia este urmatoarea: am un credit in CHF la Volksbank. As putea beneficia de oferta de reconversie a francilor in lei de la Banca Transilvania. Ideea este ca ipoteca este pe casa parintilor mei, iar intre timp tata a decedat. Cei de la banca spun ca pentru a face noul contract de credit trebuie realizata succesiunea. Eu nu intentionez sa o fac pentru ca au trecut mai mult de doi ani de la de deces si nu avem atatia bani pentru sucesiune, avand in vedere ca in afara de imobilul ipotecat mai este unul care face obiectul succesiunii. Ceilalti mostenitori, respectiv mama si sora mea ar semna fara nici o problema noua ipoteca pe imobilul in chestiune.
Intrebarea : exista o prevedere legala de care sa ma folosesc pentru a putea argumenta in fata bancii ca ceilalti mostenitori pot sa semneze alaturi de mine fara a fi nevoie de succesiune?
Multumesc.
Mostenirea
roxicutza86
buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de ... (vezi toată discuția)