avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie imobiliara

Am cumparat un apartament prin credit cu ipoteca in 2008, intre timp, creditul a ajuns la o firma de recuperare, si apoi prin hotarare judecatoreasca mi s-a pus poprire pe venituri. Din martie 2014, mi se retin 1/3 din salar, lunar. In octombrie 2014, Asociatia de proprietari a castigat procesul pentru neplata intretinerii si am primit de la un executor judecatoresc o somatie imobiliara. Am inteles ca Asociatia poate incepe urmarirea silita pe apartament pentru recuperarea datoriei. Cum se face acest lucru din moment ce apartamentul este sub ipoteca, pana la achitarea creditului?
Cel mai recent răspuns: CORINA_BC , utilizator 08:30, 26 Mai 2015
:offtopic: Să greșești este omenește! Nu văd de ce tot insistați să vă explicați o eroare.

Citiți cu atenție primul meu mesaj și poate veți înțelege.
ipotecile conferă un drept de preferință nu o ordine de executare așa cum eronat afirmați.
Ilie1111 a scris:
ipotecile conferă un drept de preferință nu o ordine de executare

OK

exista vreo solutie legala prin care pot sa opresc executarea, fara sa platesc integral datoria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinea creantelor marss marss Am unSRL aflat in insolventa faza definitivarii tabelului definitiv al creantelor.In situatia, foarte probabila ,cand nu se aproba nici un plan de ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar- recuperare sume cu titlu de creanta Ramona Geambasu Ramona Geambasu Buna ziua, As dori sa ma asigur ca din articolul de mai jos,executorul judecatoresc este obligat la final,dupa incheierea actului de adjudecare dupa ... (vezi toată discuția)
Punere in executare hotarare partaj sammy44 sammy44 Sunt partea reclamanta in procesul de partaj, hotararea Instantei atribuind pe rand imobilul fiecarei parti , ultimul fiind fostul sot si intrucat nici unul nu ... (vezi toată discuția)