avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cumparare diverse obiecte
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cumparare diverse obiecte

Buna ziua. Sunt persoana fizică autorizată și doresc să știu dacă pot cumpăra mobilier de birou second hand de la persoane fizice. Dacă da atunci pot să trec cheltuiala în Registru de Venituri și Cheltuieli? Care este actul jusrificativ?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 12:14, 25 Mai 2015
Achizitiile de la persoane fizice se fac pe baza borderoului de achizitii.
Pe cheltuieli se trec daca valoarea este mai mica de 2500 lei. I
n caz contrar sunt mijloace fixe se se inregistreaza pe cheltuieli amortizarea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala prestari servicii si comert service auto aurah aurah Buna seara!am un service auto ce are domeniu de activitate intretinerea si reparatia auto si comert.Intrebarea mea este: Facturile de la furnizoriprin care am ... (vezi toată discuția)
Transpunere in registre a mijloacelor fixe big_bughy big_bughy Buna ziua, E primul an cand trebuie sa fac singur lucrul asta si sunt unele lucruri pe care nu le inteleg. Cum voi trece mijloacele fixe (valoare ... (vezi toată discuția)
Decontare mobilier birou pfa Adrianpat Adrianpat Buna Ziua.Doresc sa decontez mobilierul pentru birou pe PFA. Este posibila aceasta decontare si care ar trebui sa fie valoarea maxima pentru a deduce integral ... (vezi toată discuția)