avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decontare mobilier birou PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decontare mobilier birou PFA

Buna Ziua.Doresc sa decontez mobilierul pentru birou pe PFA. Este posibila aceasta decontare si care ar trebui sa fie valoarea maxima pentru a deduce integral contravaloarea mobilierului? Mentionez ca am un pfa care are consultanta ca si obiect de activitate,
Multumesc, Adrian
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:47, 20 Octombrie 2015
Sa fie luat cu factura pe pfa. Daca e sub 2500 lei il deduceti integral la data platii iar la o valoare de peste, calculati amortizarea si treceti pe cheltuieli doar rata partea lunara de amortizare. Si acel bun pentru care se face cheltuiala, sa contribuie la realizarea veniturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli cu achizitia unui utilaj alina_gorgan alina_gorgan in anul 2014 am cumparat pe PFA un utilaj fara de care nu imi pot desfasura activitatea. Doresc sa stiu daca la sfarsitul anului 2014 pot sa-mi deduc din ... (vezi toată discuția)
Pot să achiziționez un laptop pentru desfășurarea activității și să-l deduc integral? R.Andrei R.Andrei Bună ziua, Am un PFA cu activități de editare foto-video. Pot să achiziționez un laptop pentru desfășurarea activității și să-l deduc ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)