avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot să achiziționez un laptop pentru desfășurarea ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot să achiziționez un laptop pentru desfășurarea activității și să-l deduc integral?

Bună ziua,

Am un PFA cu activități de editare foto-video. Pot să achiziționez un laptop pentru desfășurarea activității și să-l deduc integral?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 15 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:16, 15 August 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, dar puteti deduce integral valoarea lui in primul an doar daca valoarea conform facturii luata pe pfa este sub 2500 lei. Altfel deduceti anual doar valoarea rezultata din planul de amortizare calculata in functie de durata normala de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli cu achizitia unui utilaj alina_gorgan alina_gorgan in anul 2014 am cumparat pe PFA un utilaj fara de care nu imi pot desfasura activitatea. Doresc sa stiu daca la sfarsitul anului 2014 pot sa-mi deduc din ... (vezi toată discuția)
Achizitie laptop pentru pfa nou infiintat yadlla yadlla Buna ziua, Am infiintant un PFA, iar pentru inceperea activitatii am nevoie de un laptop. Valoarea acestuia este de 10.000 de lei. Doresc sa il achizitionez ... (vezi toată discuția)
Pfa registru de mijloace fixe ostia ostia Buna ziua, Orice utilaj cumparat , telefon, laptop, autoturism sau luat cu ctr comodat se trece in RMF? Daca nu am document de achizitie la utilaj (luat de ... (vezi toată discuția)