avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit in franci elvetieni Piraeus Bank
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit in franci elvetieni Piraeus Bank

Buna ziua,

Recent, am citit o stire, pe [ link extern ]
cu privire la castigarea in instanta, de catre un client al bancii Piraeus Bank, a convertirii ratelor in lei, la paritatea CHF/RON din data semnarii contractului.
As dori sa stiu pe ce clauze contractuale s-a castigat procesul, nu am inteles exact in articol. Mai jos, link-ul articolului.

Multumesc frumos pentru ajutor.
Eduard Szatmary.

[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca ina 13 ina 13 Buna ziua,am o problema in legatura cu un credit pe care l-am contractat anul trecut si care este cu o dobanda marja + libor chf. Luna trecuta am primit o ... (vezi toată discuția)
Credit volksbank titima titima In august 2008 am contractat la Volksbank un credit in valoare de 49000 CHF (adica 30000 euro la paritatea din data contractarii creditului). Pana in ian 2013 ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)