avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cumul pensia cu salariul la personalul didactic ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cumul pensia cu salariul la personalul didactic auxiliar si nedidactic din invatamant

Buna ziua! Am 2 pensionari care sunt incadrati in regim de cumul, iar programul de salarizare din invatamant,,EDUSAL,,nu calculeaza concediul de odihna la acest personal.Mentionez ca este incadrat in regim de cumul, cu toate drepturile aferente, adica spor stabilitate, spor vechime, spor inv.special, insa nu imi permite plata concediului de odihna.Rugamintea este sa ma informati daca i-am incadrat corect si daca beneficiaza de concediu de odihna aferent perioadei lucrate.
Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 25 Mai 2015
scoalaspeciala, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:48, 1 Iunie 2015
Art.39 C.mun.
(1) Salariatul are, in principal, urmatoarele drepturi:
...
c) dreptul la concediu de odihna anual;
...

Art.144 C.mun.
..
(2) Dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari.

Prin urmare, persoanele in cauza vor beneficia de concediu de odihna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna vanatorul vanatorul Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca un pensionar pentru limita de varsta, angajat ulterior cu contract individual de munca, beneficiaza de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă pentru perioada de preaviz! lupmarcel lupmarcel Bună ziua! Vă rog să - mi spuneţi dacă pentru perioada de preaviz, de 20 zile lucrătoare, salariatul care urmează a fi concediat, deşi a efectuat ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ContSters151108 ContSters151108 am revenit la serviciu dupa CIC la 1 august 2012 si as vrea sa stiu daca am dreptul la sfarsitul anului 2012 respectiv acum in decembrie,la zile de concediu de ... (vezi toată discuția)