avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contract comodat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contract comodat

am incheiat un contract de comodat pt spatiul in care isi desfasoara activitatea firma, spatiul fiind al unei persoane fizice.In baza acestui contract de comodat intre firma , persoana juridica si persoana fizica, cea care detine spatiul, ma pot scadea cu cheltuielile de intretinere de la asociatia de proprietari dc este scris in contractul de comodat acest lucru?Mentionez ca de la asociatia de proprietari mi a fost data factura, iar pe chitanta apare numele proprietarului spatiului si numele firmei, adik Popescu Ion/SC ".." SRL?
Cel mai recent răspuns: allyxx25 , utilizator 15:27, 25 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune, furt de curent , evaziune fiscala avb_grup avb_grup O persoana juridica, sa-i spunem SC Com srl -cu asociat unic—decide in anul1997 sa cesioneze definitiv drepturile de proprietate asupra unui spatiul ... (vezi toată discuția)
Contract de comadat denisa2011 denisa2011 buna ziua o sc are contract de comadat pt sediul firmei, in acest contract eu am mentionat ca factura de lumina, cablu si intretinerea sa fie platite de catre ... (vezi toată discuția)
Platile utilitatilor la un contract de comodat bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Avand sediul social intr-un apartament cu 2 camere prin contract de comodat. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)