avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta de vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta de vechime

Buna ziua
Sotul meu are dosar de pensie de boala depus la casa de pansii sec. 5 bucuresti, dosar oprit de la plata pt. ca nu are adeverinta de vechime pt. doua firme la care a lucrat in 2012.Mentionez ca aceste firme sunt radiate.Cum poate face rost de adeverinta de vechime , unde se poate adresa?
multumesc, o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:42, 25 Mai 2015
1. Trebuie sa primiti adeverinta de la detinatorul arhivelor respective.

2. Intereseati-va la Directia Arhuvelor Nationale a Municipilui Bucuresti:

Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71
E-mail: smban@arhivelenationale.ro
Degeaba va adresati Arhivelor Nationale - Directia Arhuvelor Municipiului Bucuresti, intrucat acestea nu au preluat nicio arhiva de la societatile din sectorul privat.

Despre ce societati este vorba ? Daca au fost radiate in 2012, poate va ajutam sa gasiti lichidatorul societatilor respective care va poate spune unde se regaseste arhiva lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am lucrat inainte din octombrie 1988 pana in aprilie ... Chiurciu Marilena Chiurciu Marilena Buna ziua , am lucrat din octombrie 1988 pana in aprilie 1994 la fosta Intreprindere Poligrafica 13 decembrie 1918 , arhivele au fost preluate probabil de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori daca ma puteti ajuta sa stiu pt arhiva acm ... Natalia78 Natalia78 Buna seara, As dori, daca ma puteti ajuta, sa ma indrumati unde ma pot adresa pt arhiva ACM nr 2 Bucuresti, în vederea obținerii unei adeverințe de vechime? (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime ospatar restaurant modern si pensiune dambovita perioada 1976-1978 rozicahogas rozicahogas Caut pentru un prieten plecat din tara in 1982, arhivele fostei pensiuni Dambovita de pe bdul Magheru si ale fostului restaurant Modern de la piata Rosetti. A ... (vezi toată discuția)