avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta vechime ospatar restaurant modern si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta vechime ospatar restaurant modern si pensiune Dambovita perioada 1976-1978

Caut pentru un prieten plecat din tara in 1982, arhivele fostei pensiuni Dambovita de pe bdul Magheru si ale fostului restaurant Modern de la piata Rosetti. A lucrat ca ospatar in perioada 1976- 1978.Are nevoie de o adeverinta pt vechime. Multumesc!

Cel mai recent răspuns: rozicahogas , utilizator 18:01, 28 Octombrie 2016
Incercati la Direcţia Arhivelor Naţionale ale Municipiului București
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro
Am fost acolo si au spus ca nu detin arhive pt TAPLeuri , mi-au dat un nr de telefon de la unii care detineau o arhiva , dar pt fostele alimentare si aprozare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! revin cu o intrebare. in perioada septembrie 1987-decembrie ... rebecca1708 rebecca1708 Buna ziua! Revin cu o intrebare. In perioada septembrie 1987-decembrie 1989, am lucrat in cadrul antreprizei de constructii ACM 1, situata pe bdul. 1 Mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta acumulatorul liviu vasilescu liviu vasilescu cum pot obtine o adeverinta de grupa II de la fosta intreprindere acumulatorul bucuresti, pantelimon, sos. biruintei 98? nu gasesc pe net niciun numar de ... (vezi toată discuția)