avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... asigurare pt a doua masina pe acelasi nume
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

asigurare pt a doua masina pe acelasi nume

Buna ziua,
As dori sa stiu daca este un alt pret pt un RCA pt a doua masina inmatriculata pe acelasi nume.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mysty , utilizator 17:17, 26 Mai 2015
pretul este diferit, se tine cont de data inmatricularii fiecareia dintre ele, de de clasa bonus/malus, capacitatea cilindrica.,etc
Multumesc!Ma interesa daca creste acest pret la RCA daca e a doua masina pe acelasi nume!
nu este afectat pretul nici uneia dintre ele de pretul celeilalte
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca facuta de alta persoana pe numele meu Corneliuz Corneliuz Buna ziua, In mai 2015 am vandut un autoturism/autoutilitara.S-a facut mentiunea \"instrainat catre...\"Cumparatorul a vandut masina mai departe.Caut pe net ... (vezi toată discuția)
Este adevarat ca asigurarea in cazul unei masini la prima inmatriculare in tara este mai mare ? challenger challenger Buna ziua ! Zilele acestea am initiat demersurile pentru inmatricularea unui autovehicul adus din Austria. Printre altele, de la firma de inmatriculari ... (vezi toată discuția)
Rca: cum se poate regla clasa bonus malus imediat după vânzarea unei mașini? cumpărătorul autoturismului meu a produs o daună iar eu am aflat doar când am fost afectat VC-tin VC-tin Buna ziua,cum se poate regla clasa bonus malus daca in urma vanzarii unui vehicul cumparatorul a produs o dauna iar eu am aflat deabea dupa un an si doua luni ... (vezi toată discuția)