Buna ziua!
Mi-a fost ridicata masina pentru o stationbare neregulamentara in 2013, am achitat cv pv ridicarii autovehicului la firma ce se ocupa de ridicarea si depozitarea masinilor. Toate bune si frumoase, timp de 2 ani de zile nu am primit nicio notificare,scrisoare,pv cu privire la acest lucru, iar acum figurez in cadrul directiei de taxe si impozite pe domiciliul de sector cu o amenda datata din anul 2013, neachitata, mai mult ca sigur amenda despre ridicarea masinii.
Un articol de lege spune ca daca nu primesti in termen de 6 luni orice fel de notificare a pv acesta poate fi constestat.
Acum, daca masinile parcate ilegal nu mai pot fi ridicate, conform unei hotarari a Curtii de Justitie, hot a Consiliilor Locale din 2006, poate fi anulata in instanta amenda pe baza celor 2 argumente, si daca da care ar fi pasii.
Multumesc!
ok, inteleg. dar daca nu am primit nici pv prin posta in termenul de 6 luni?
Eu practic pot plati amenda doar pe baza unei hartii vagi emisa de directia taxe si impozite la primaria sectorului de domiciliu, desi amenda este inregistrata in alt sector fara sa am nicio dovada a existentei sale.