avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amendă primită după deces
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amendă primită după deces

Vă salut. Se dă următoarea situație: O mașină parcată neregulamentar ce este înregistrată oe numele unui decedat, este ridicată și întocmit p.v. de amendă pe numele proprietarului decedat în urmă cu 3 ani). În urma ridicării se aplică taxa de ridicare + taxă de depozitare zilnică. Succesiunea nu este făcută și nu va fi făcută curând. Ce se întâmplă cu această amendă + celelate costuri (ridicare + depozitare)
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:36, 11 Iunie 2019
Buna ziua,
O va mosteni cel ce accepta mosteirea, nu scapati de ea.
E posibil sa ajungeti in instanta, daca cel ce a aplicat amenda va dori sa recupereze banii mai repede...
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada ridicare masina parcata neregulamentar lautz lautz Mi-a fost ridicata masina pt parcare neregulamentara. Trebuie sa achit taxa de ridicare, taxa de transport si taxa de depozitare (pe 24 h) + amenda de la ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicule stationate neregulamentar bucuresti redtie redtie In ultima vreme vad zilnic cum se ridica masini parcate neregulamentar in sectorul 6 pe Iuliu Maniu. Am observat ca in toate cazurile pe langa semnul ... (vezi toată discuția)
Autoturism ridicat parcare neregulamentara, nu imi permit recuperarea rikidutza rikidutza Buna ziua, Daca nu mai doresc / nu imi mai permit recuperarea autoturismului ridicat pentru parcare neregulamentara (de catre firma private de ridicari ... (vezi toată discuția)