avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Audierea dubla a aceluiasi martor pe fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Audierea dubla a aceluiasi martor pe fond

Buna seara.Pe fondul cauzei a fost audiat martorul x.Prin admiterea recursului dosarul a fost trimis la rejudecare pe fond.Mai poate depune marturie acelasi martor care a mai fost audiat in speta???Precizez ca am solicitat audierea altor martori(in scris deoarece eu sunt din Buc.iar Ds.civ.este pe DB)iar instanta a citat tot singurul martor audiat.Este posibil?Tb.sa mai facem atatia KM si sa pierdem toata ziua?Ce parere aveti?Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:56, 25 Mai 2015
Daca instanta considera ca trebuie audiat martorul se va audia.
Multumesc mult pt.raspuns.Pot stramuta cumva dosarul pe Buc.cf.NCPC,dosarul fiind din 2011?Si dc.da,cum pot face?
Nu aveti cum sa il stramutati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Chemare martori malearcui malearcui buna ziua.sunt inculpat intr-un proces penal,intr-un oras la 800 km departare de mine.as putea sa trimit o scrisoare,pe adresa judecatoriei,semnata,prin care ... (vezi toată discuția)
Cerere reaudiere martor teslovan florentina teslovan florentina Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare: Se poate cere reaudierea unui martor?In speta: Eu sunt reclamant.In prima instanta se judeca 2 ani apoi se cer ... (vezi toată discuția)