avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... deplinirii conditiei de vechime minima in ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

deplinirii conditiei de vechime minima in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de 1 an

Buna ziua
Am o intrebare ce inseama: deplinirii conditiei de
vechime minima in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei
publice de 1 an?
De exemplu eu sunt contabil la o casa de ajutor reciproc, am terminat facultatea de economie(finante-banci 3 ani+2 ani de master tot in domeniul).vechime in munca am 3 ani jumatate.
As vrea sa ma inscrieu la concursul anaf antifrauda.
Cel mai recent răspuns: diabolik2s , utilizator 12:50, 27 Mai 2015
nu stie nimeni sa imi raspunda la cea am scris mai sus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs inspector clasa 1 Ionela0406 Ionela0406 Buna seara, Doresc sa particip la un concurs pt ocuparea funcției de inspector, clasa I, grad profesional asistent pentru care se cere: studii universitare ... (vezi toată discuția)
Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)
Functionar public de conducere Mainerici  Ctin Mainerici Ctin ce conditii trebuie indeplinite ptr a indeplini o functie publica de conducere?trebuie sa fie neaparat in corpul functionarilor publici (vezi toată discuția)