avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Ajutor activare cont
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Ajutor activare cont

Poate sa-mi spuna cineva de ce nu-mi pot activa contul?
Pe adresa mea de mail nu am primit nici un link.....deci in continuare figurez inactiv.
Ce ar trebui sa fac?:(
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:01, 29 Iulie 2015
La vizualizarea profilul dvs. de utilizator, apare mesajul "UTILIZATORUL NU SI-A CONFIRMAT CONTUL"
Va recomand sa luati legatura cu administratorul site-ului, daca nu va descurcati.
Buna seara
Va spun, cu certitudine, ca nimanui nu-i pasa ca nu va puteti activa contul, pentru ca puteti scrie si fara a avea contul confirmat... :( Asta e important pt cei care administreaza siteul...
deka, ce mai certitudini aveti... Insa multumesc ca ati reactivat subiectul, nu l-am vazut cand a fost publicat.

E-mailurile de confirmare a contului se trimit automat insa uneori ajung in Spam. Cand se intampla asta se procedeaza asa:

Mesajul nostru a ajuns in SPAM? In acest caz, s-ar putea ca linkurile sa nu functioneze. Tot ce trebuie sa faceti este sa bifati mesajul din lista de mesaje din SPAM, iar apoi sa apasati butonul NOT SPAM. Mesajul va putea fi regasit in Inbox, unde linkurile functioneaza.

Alt motiv pentru care s-ar putea sa nu-l fi primit este tastarea gresita a adresei de email. Asta se poate verifica si corecta, daca e cazul, in Date personale din profilul de utilizator. Faceti click pe numele de utilizator (in dreapta, sus) si verificati corectitudinea emailului pe care l-ati scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cont ContSters20225 ContSters20225 Pana in data de 14.10.2009 contul era activ, acum nu mai este !! Nu mai am mail-ul trimis de dvs. in 2006 sau 2007, l-am sters din casuta ! Cum fac sa ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
Cont inactiv Raluca ANA Raluca ANA Buna ziua, Desi pot sa scriu aici mesaj, atunci cand am dorit sa dau un mesaj privat imi aparea mentiunea in partea de sus a ecranului: contul tau este ... (vezi toată discuția)