avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Negocierea CCM la nivel de unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Negocierea CCM la nivel de unitate

Ma poate ajuta cineva cu un model de imputernicire scrisa pentru componenta nominala a echipelor de negociere ccm?
"Potrivit art. 130 al. 5),la prima şedinţă de negociere părţile vor consemna în procesul-verbal următoarele:
a) componenţa nominală a echipelor de negociere pentru fiecare parte, în baza unor împuterniciri scrise;"
Cel mai recent răspuns: RuxandraLarisa , utilizator 13:45, 3 Iunie 2015
Aveti sindicat sau reprezentanti ai salariatilor ?
Reprezentanti ai salariatilor
Multumesc frumos :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vin si eu cu o intrebare. daca într-o unitate angajatoare ... ga6riel ga6riel Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare. Daca într-o unitate angajatoare sunt doua sau mai multe organizatii sindicale dintre care unul este reprezentativ, ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca rdk67 rdk67 buna seara, se poate un model de PV pentru prima intalnire intre patronat si reprezentantul salariatilor, dupa alegerea reprezentantului legal. Va rog ... (vezi toată discuția)
Model proces verbal negociere colectiva pati pati Buna ziua Am nevoie de un model pt procesul verbal de negociere colectiva la o firma unde nu se semneaza ccm. (vezi toată discuția)